medijapan sobna vrata nis su modernog dizajna i izuzetno čvrste konstrukcije. Kao konstrukciju sobnih vrata od medijapana koristimo masiv, koji naknadno oblažemo medijapanom koji je pogodan za farbanje. Na ovaj, jedinstven način proizvodnje sobnih vrata ovog tipa, dobijamo kvalitet sobnih vrata izrađenih od masiva, kao i mogućnost farbanja punom bojom koju medijapan pruža. medijapan sobna vrata nis su modernog dizajna i izuzetno čvrste konstrukcije. Kao konstrukciju sobnih vrata od medijapana koristimo masiv, koji naknadno oblažemo medijapanom koji je pogodan za farbanje. Na ovaj, jedinstven način proizvodnje sobnih vrata ovog tipa, dobijamo kvalitet sobnih vrata izrađenih od masiva, kao i mogućnost farbanja punom bojom koju medijapan pruža.

SOBNA VRATA

Sobna vrata predstavljaju veoma bitan element enterijera, jer pored njihove osnovne funkcije ( toplotne i zvučne izolacije) koja se podrazumeva, u današnje vreme velika pažnja posvećuje se i njihovom dizajnu. Upravo zbog toga Šourum plus se bavi proizvodnjom i prodajom sobnih vrata po Vašoj želji i meri.

SOBNA VRATA OD MEDIJAPANA

Sobna vrata od medijapana su modernog dizajna i izuzetno čvrste konstrukcije. Kao konstrukciju sobnih vrata od medijapana koristimo masiv, koji naknadno oblažemo medijapanom koji je pogodan za farbanje.

Na ovaj, jedinstven način proizvodnje sobnih vrata ovog tipa, dobijamo kvalitet sobnih vrata izrađenih od masiva, kao i mogućnost farbanja punom bojom koju medijapan pruža.

FREE QUOTE

Do you need help with electrical maintenance? Fill out this form to get in touch.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]