Craffmaster vrata po meri se izrađuju od odabranog metrijala za osnovu (ram koji je popunjen kartonskim saćem) na koji se lepe craffmaster oplate debljine 3,2mm što daje ukupnu debljinu krila od 40,4mm.

SOBNA VRATA

Sobna vrata predstavljaju veoma bitan element enterijera, jer pored njihove osnovne funkcije ( toplotne i zvučne izolacije) koja se podrazumeva, u današnje vreme velika pažnja posvećuje se i njihovom dizajnu. Upravo zbog toga Šourum plus se bavi proizvodnjom i prodajom sobnih vrata po Vašoj želji i meri.

CRAFFMASTER SOBNA VRATA PO MERI

Craffmaster je materijal koji poseduje veliku tvrdoću i izuzetno je otporan na vlagu. Površina ovog materijala imitira teksturu drveta ali farbanog masnim bojama.

Craffmaster vrata se izrađuju od odabranog metrijala za osnovu (ram koji je popunjen kartonskim saćem) na koji se lepe craffmaster oplate debljine 3,2mm što daje ukupnu debljinu krila od 40,4mm.

Craffmaster vrata se farbaju poliuretanskim bojama po želji klijenta i odabirom nijanse iz ral karte kao i da li će završna obrada biti “sjaj” ili “mat”.

FREE QUOTE

Do you need help with electrical maintenance? Fill out this form to get in touch.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]